Vi holder lukket fra d. 23/12 til og med d. 1/1

Bemærk pakker bestilt i perioden afsendes 2/1

Hammershøj Autoophug

Kom med ind bag facaden og alle stumperne hos Danmarks ældste autoophug

Hammershøj Autoophug blev startet i 1921 af Johannes Pedersen, som var oldefar til den nuværende ejer Søren Damsgaard.

Hammershøj Autoophug er Danmarks ældste autoophug, og det har været på familiens hænder i fire generationer. Men at virksomheden er gammel, betyder bestemt ikke, at den er umoderne. Tværtimod! Vi arbejder hele tiden på at udvikle og modernisere vores virksomhed; både til gavn for kunder og medarbejdere.

Vi beskæftiger os med køb og salg af brugte samt nye reservedele. Vi køber hovedsageligt bilerne fra danske forsikringsselskaber, men vi har også import af løsdele, ligesom vi køber biler til direkte skrot. Desuden exporterer vi en del varer til andre lande, ex. Grønland, Norge, Færøerne, Polen, Litauen, England og flere lande i Afrika. 

Vores lager rummer p.t. ca. 140.000 nye og brugte reservedele til alle person- og varevognsmærker. Vi har også ca. 2000 biler, samt 500 plukselvbiler hensat på pladsen i Hammershøj. Dertil kommer adgangen til mange flere reservedelsnumre via samarbejdet med andre kollegaer i Danmark og øvrige Europa. 

Alle dele/biler bliver testet og demonteret på eget værksted, kontrolleret samt efterfølgende registreret og fotograferet, således at der øjeblikkeligt kan gives svar, når en kunde spørger på en vare. Skulle der være en reservedel som ikke findes på lageret hos os selv, kan vi øjeblikkelig svare på om den skulle findes andre steder i Danmark, via vores kollegaer i branchen. Alle reservedelene bliver klassificeret efter DAG (Dansk Autogenbrug) kvalitetsnormer, således at vi nøjagtigt ved, hvilken stand varen er i, når kunden spørger. 

Vi beskæftiger 28 medarbejdere, som sørger for hurtige og korrekte ekspeditioner og miljørigtig behandling af bilerne.