Profil

Hammershøj Autoophug blev startet i 1921 af Johannes Pedersen, som var oldefar til den nuværende ejer Søren Damsgaard.
Hammershøj Autoophug er Danmarks ældste autoophug, og det har været på familiens hænder i fire generationer. Men at virksomheden er gammel, betyder bestemt ikke, at den er umoderne. Tværtimod! Vi arbejder hele tiden på at udvikle og modernisere vores virksomhed; både til gavn for kunder og medarbejdere.

Vi beskæftiger os med køb og salg af brugte samt nye reservedele. Vi køber hovedsageligt bilerne fra danske forsikringsselskaber, men vi har også import af løsdele, ligesom vi køber biler til direkte skrot. Desuden exporterer vi en del varer til andre lande, ex. Grønland, Norge, Færøerne, Polen, Litauen, England og flere lande i Afrika.

Fra juli 2017 har vi overtaget Kjellerup Autolager, og har dermed udvidet vore kapacitet væsentlig.

Lageret i Hammershøj og Kjellerup rummer p.t. ca. 210.000 nye og brugte reservedele til alle person- og varevognsmærker. Vi har også ca. 2.500 biler hensat på pladsen i Hammershøj beregnet til “småtingspluk”.
Dertil kommer adgangen  til ca. 3 mill. andre reservedelsnumre via AD (Autoophuggernes Datalager).

Alle dele/biler bliver testet og demonteret på eget værksted, kontrolleret samt efterfølgende registreret og fotograferet, således at der øjeblikkeligt kan gives svar, når en kunde spørger på en vare. Skulle der være en reservedel som ikke findes på lageret hos os selv, kan vi øjeblikkelig svare på om den skulle findes andre steder i Danmark, via vores kollegaer i Autoophuggernes Datalager (AD). Alle delene bliver klassificeret efter DAG kvalitetsnormer, således at vi nøjagtigt ved, hvilken stand varen er i, når kunden spørger.

Vi beskæftiger 31 medarbejdere, fordelt i Kjellerup og Hammershøj, og de sørger for hurtige og korrekte ekspeditioner og miljørigtig behandling af bilerne.

Hammershøj Autoophug medlem af DAG & AD

Vi er medlem af vores brancheforening, Dansk Autogenbrug (DAG), samt Autooophuggernes Datalager (AD). I juli 2000 ISO 14001 blev vi miljøcertificeret. I juni 2006 overgik vi til en anden certificering, nemlig ISO 9001, hvilket betyder at vi nu er kvalitetscertificeret.

dnv-logo